ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Temauker

 

Tema-uker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

  Klikk på ønsket Tema nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.
   
 

Savalen seniorturer – høst og jul 2017
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til høst- og juleturer. Alle turene med et allsidig og variert program med vekt på trivsel, mye god mat, underholdning og dans.
Les mer her …

 

Seniorsangertreff på Savalen | 9. – 13. april 2018
Hvordan bevare sangstemmen i høy alder. I samarbeid med Byneset Seniorkor inviterer vi til det 7. sangertreffet på Savalen Fjellhotell & Spa.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

-10° Delvis skyet