ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Fjellhotell & Spa vennligst henvende dere til Savalen Booking | 62 47 17 17 | post@savalen.no

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Temauker

Tema-uker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

Klikk på ønsket Tema nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.

Seniorenes Vintertur | 11. – 15. mars
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til ny koselig vintertur, Seniorenes Vinteruke 11. – 15. mars. Velkommen til fine vinter dager på Savalen!
Les mer her …

Parkinson-uka 2019 | 11. – 15. mars
Hedmark Parkinsonforening og Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til den 6. Parkinson-uka på Savalen mandag 11. til fredag 15. mars 2019.
Les mer her …

Sanitetstreffet Savalen 2019 | 18. – 22. mars
I samarbeid med N.K.S Hedmark inviterer vi til det 9. Sanitetstreffet. Det blir koselige dager med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær samt faglig innhold.
Les mer her …

“Seniordans-festival Savalen” 2019 | 25. – 29. mars
Vi inviterer til ”Vinterdans” i 2019. Koselige dager med Seniordans, inne og utendørs velvære, god danse-musikk, mye god mat og mye mer …
Les mer her …

Revma-uka 2019 | 3. – 7. juni
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med NRF Hedmark inviterer til ny uke for revmatikere på Savalen. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

Failed retrieving weather data.