ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Temauker

 

Tema-uker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

  Klikk på ønsket Tema nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.
   
 

Savalen seniorturer | Høst og jul 2018
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til høst– og juleturer. Alle turene med et allsidig og variert program med vekt på trivsel, mye god mat, underholdning og dans.
Les mer her …

 

Slagrammedes-uke 2018 | 25. – 28. september
NFS Hedmark og Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til den 6. Slagrammedes-uke på Savalen. En uke med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt faglig innhold.
Les mer her …

 

LHL-uka 2018 | 1. – 5. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med LHL Hedmark inviterer til den 9. LHL-uka på Savalen. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag legger rammene for en ny fin LHL-uke på Savalen.
Les mer her …

 

Revma-uka 2018 | 8. – 12. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med NRF Hedmark inviterer til ny uke for revmatikere på Savalen. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

 

“Seniordans-festival Savalen” 2018 |  12. – 16. november
Vi inviterer til koselige dager med Seniordans, inne og utendørs velvære, god dansemusikk, mye god mat og mye mer …
Les mer her …

 

Diabetes-uka 2018 |  19. – 16. november
I samarbeid med Diabetesforbundet Hedmark inviterer vi til den 9. Diabetesuka på Savalen. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt faglig innhold.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

16° Overskyet