ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Temauker

 

Tema-uker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

  Klikk på ønsket Tema nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.
   
 

Sanitets-treffet 2018 | 5. – 9. mars 2018
I samarbeid med N.K.S Hedmark inviterer vi til det 8. Sanitetstreffet. Det blir koselige dager med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær samt faglig innhold.
Les mer her …

 

“Seniordans-festival Savalen” 2018 | 12. – 16. mars 2018
Vi inviterer til koselige dager med Seniordans, inne og utendørs velvære, god dansemusikk, mye god mat og mye mer …
Les mer her …

 

Seniorsangertreff på Savalen | 9. – 13. april 2018
Hvordan bevare sangstemmen i høy alder. I samarbeid med Byneset Seniorkor inviterer vi til det 7. sangertreffet på Savalen Fjellhotell & Spa.
Les mer her …

 

Revma-uka 2018 | 11. – 15. juni 2018
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med NRF Hedmark inviterer til ny uke for revmatikere på Savalen. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

 

 

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

19° Skyfritt