ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Nissegata

Leiligheter i Nissegata

Som en del av helheten på Savalen bygges en gate med trivelig atmosfære og koselig miljø. Beliggende midt inne mellom alle aktivitetene på Savalen ligger Nissegata.

 

Leilighet 45 m2
Leilighetene har 2 soverom, et med familiekøye og ett med dobbeltseng. Totalt 4-5 sengeplasser. Godt med garderobeskap i hvert soverom. På badet er det servant med underskap, dusjhjørne samt mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Stue med sofa, 2 stoler og bord, spisebord, flatskjerm tv. Fullt ustyrt kjøkken med kjøle og frys, komfyr og oppvaskmaskin. Det er også peisovn på stua. Leilighetene leveres fullt møblert med gardiner, kjøkkenpakke med bestikk, gryter, etc. Terrasse/balkong på begge sider, mot Nissegata samt mot syd. Utvendig bod. Skiskap til hver leilighet som også kan brukes for evt. utleie.

 

Leilighet 68 m2
Leiligehetene er over 2 plan og har 3 soverom og totalt 8 sengeplasser. 2 bad med dusjhjørne. Det ene badet med mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Stue med gasspeis. Det er spisebord og fullt ustyrt kjøkken med kjøle og frys, komfyr og oppvaskmaskin. Leilighetene leveres fullt møblert med gardiner, kjøkkenpakke med bestikk, gryter, etc. I 1. etg er det terrasse og i 2. etg er det balkong. Begge mot syd og Nissegata. Utvendig og innvendig bod.

Skiskap til hver leilighet som også kan brukes for evt. utleie.

 

Tømmerleilighet 60 m2
Sentralt beliggende. 60 m2, 2 soverom, 6 sengeplasser, bad, bod, stue m/peis, kjøkken, spiseplass. Vannbåren varme, flislagte gulv, kvalitetsmøbler.

 

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

16° Overskyet