ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Rom og Suiter

Rom & Suiter

Std. gjesteværelser
Koselige gjesteværelser med 2 senger, (twinsenger), 2 stoler og bord, tv og tlf., garderober samt dusj og toalett.

 

Fjellsuiter 42 m2
En stue med kjøkkenkrok, spiseplass samt tv-stue. 2 soverom med hvert sitt bad, ett soverom med utsikt over Savalsjøen, det andre soverommet med utsikt ut gjennom speilglassvindu og felles gang. Terrasse med utsikt syd/vest over sjøen Savalen.

 

Fjellsuiter på 52 m2
Leilighetene kan deles i 2 separate enheter med hvert sitt bad, soverom og stue. Den største enheten har kjøkken og spisebord og er et de-luxe rom. Balkong til hver leilighet. Enheten kan leies hver for seg som et de-luxe rom og et standard rom, eller samlet som en fjellsuite.

 

Fjellsuiter på 60 m2
Våre aller nyeste Fjellsuiter som ligger i 3.etg.Leilighetene har 2 soverom med hvert sitt bad. I mellom disse 2 rommene er det et fullt utstyrt kjøkken og stue med TV. Spiseplass for 6 personer og utgang til Balkong fra hvert rom. Fra 6 – 8 sengeplasser.

 

Mariesuiten 90m2
Hovedstue med bord til 14 personer, koselig sittegruppe med tv, gjestetoalett, soverom med dobbeltseng, bad med boblebad, dusj, badstue og toalett samt egen glassterrasse med peis og sittegruppe med nydelig utsikt over Savalsjøen.

 

Spa-suiter 124 m2
124 m2 store suiter over 2 etg. med store glassfasader med utsikt over Savalen. Plan 2: Entre, stort kjøkken og spiseplass, dusj og toalett, soverom med dobbeltseng. Plan 1: Peisestue, sittegruppe med utsikt, bad med boblebad, dusj og toalett. Soverom med dobbeltseng. 2 suiter har badstue. 3 suiter har ekstra soverom med køyesenger.

 

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

16° Overskyet