ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Konferanse og Selskaper

Kurs og Konferanse

Et kursopphold på Savalen gir mulighet for hele gruppen til å både jobbe samlet samt være sammen under hele oppholdet. Savalen et anlegg med særpreg, god og variert mat, samt spennende aktivitetsmuligheter. Muligheter for ro og velvære i vårt Spa anlegg gir hele oppholdet en ekstra merverdi. For tilbud på Kurs og Konferanse ta kontakt med Savalen Booking tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no

 

Aktivitetstilbud – gruppeaktiviteter
Vi tilbyr ulike gruppeaktiviteter avhengig av gruppens ønsker. Populære aktiviteter er Savalen OL, Julenissens Vinterleker, Paintball, eller rett og slett en koselig kanefarttur – for å nevne noe. Les mer om våre gruppeaktiviteter her.

 

Lei ditt private velværebasseng med bar!
Nå lanserer vi muligheten til å leie ditt eget velværeanlegg med egen bartender og musikkanlegg i 2-3 timer fra kl. 22:00 (ikke lørdag). Med 32 grader i hovedbassenget, 38 grader i boblebadene, dampgrotte, ulike massasjestasjoner, dempet belysning er dette en unik ramme for en uforglemmelig kveld.
Pris fra kr 3000,-

 

Vi gir bra tilbud på busstransport for grupper over 30 personer. (Forbehold om ledig SavalenEkspress)

For mer informasjon, priser og tidspunkt, kontakt Savalen Booking tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no

 

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

16° Overskyet