ONLINE BOOKING

Ved booking av familier på Savalen Fjellhotell vennligst henvende dere til Savalen Booking, på tlf. 62 47 17 17 eller post@savalen.no
Prisen for rom/frokost i fjellsuiter og de luxe rom gjelder for 2 voksne og inntil 2 barn – gjelder i perioden juni – august.

Fjellhotell & Spa

Leiligheter & Hytter

Tema Weekender

Savalen_weekend_Icon

Tema-weekender

Weekend på Savalen inneholder en kombinasjon av inne- og utendørs velvære, muligheter for ulike aktiviteter, samt et godt og variert mattilbud.
I tillegg til vårt generelle weekendtilbud og de faste aktiviteter og oppleveleser, kan vi enkelte weekender tilby spesielle Tema Weekender. Her finner dere vårt weekendtilbud, samt arrangementer på Savalen og i nærområdet.
Velkommen til en opplevelsesrik Savalen-weekend.

   
  Klikk på ønsket weekend nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.

Familieselskap – Jubileumsweekend 
Savalen er det ideelle sted for familier og venner til å komme sammen for å feire bursdager, bryllupsdager og andre merkedager. I weekender gjennom hele året har vi lagt til rette for å feire ulike begivenheter og jubileum på Savalen.
Les mer her …

Høst- og Spa-weekender | 14. – 16., 21. – 23., 28. – 30. september 2018
Savalen inviterer til koselige weekender på fjellet med et variert aktivitetstilbud i fine høstfarger samt gode tilbud i velvære og spa-anlegget.
Les mer her …

Høstferie for familien | Uke 40 og 41 2018
Opplev høsten på fjellet med ett variert aktivitetstilbud, god mat og overnatting på hotellet eller i leiligheter m/selvhusholdning.
Les mer her …
Vilt- og rakfisk-weekend | 5. – 7., 12. – 14. 19. – 21. oktober 2018
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til ”Vilt- og rakfisk-weekender” på fjellet i kombinasjon med innendørs velvære og mange utendørs aktivitetsmuligheter.
Les mer her …

Barnas Julemarked | 14. – 16. desember 2018
Julenissen, Nissemor og alle nissene inviterer til ”Barnas Julemarked”. Her blir all fokus på barna med underholdning, musikk, mye god mat, lek og moro.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

16° Overskyet