Kursledere & Livestock

Aslak Mørstad

Eier og driver av firmaet Letth Aslak Mørstad. Er gift og har tre jenter på 4, 9 og 18 år.
Allsidig innen idrett fra han var liten, orientering, skihopping, friidrett og alltid vært aktiv i naturen, men det ble terrengsykling som ble det store. Gjennom sykkelklubben IF Frøy syklet han Østmarka på kryss og tvers, de første åra med stiv gaffel som gjorde at han utviklet veldig god teknikk og følelse med sykkelen. ”Vi pusha hverandre og testa ut grensene for hva rytter og utstyr kunne tåle” sier Aslak. Utviklingen av utstyr har vært enorm, men det er fortsatt samme skauen og utfordringene som gjør denne idretten så fantastisk.

Merittliste: 
Tok sin første Norgescup-seier i 94
S, siden det har det blitt nasjonale topplaseringer men også mange gode internasjonale prestasjoner. I årene 1996-2002 satset han masse penger på egenhånd, da det var lite penger i forbundskassa, på verdenscupen. Konkurrert i hele Europa, USA, Canada og Mexico og fått lære mye av de store stjernene som han har trent med.

Beste plasseringer:
Nr 38 verdenscup i Canada.
Nr 11 prøve VM i Åre
Nr 1 Mtb Hillerød, Danmarks svar på Birken,
slo den gang regjerende verdensmester og ikke ukjente Michael Rasmussen.
En rekke store og små seire nasjonalt.
3 pl. Sammenlagt norgescup.
2.39 på Birken
10 pl NM tempo 5 mil i 2002

 

Geir Roaldseth

Frisør og familiefar med 2 barn på 12 og 15 år, elsker å drive med trening på et nivå som er overkommelig og oppnåelig for de fleste.
Tiden strekker ikke til, hensyn til resten av familien og alle sammen har noe som skjer til en hver tid og jeg skulle aller helst rukket en treningstur for ikke å bli i enda dårligere form! Kjenner du deg igjen? vi blir bombardert med treningsprogrammer for hvordan komme i form, helst skal vi ha 5 økter i uka med ditt og datt, med restitusjon og riktig mat= stress?
Dette er noe av mitt utgangspunkt når jeg som utdannet personlig trener (Nih), sykkeltrener 1 (Ncf) og instruktør på Tynset friskliv lager kurs og predikerer om trening.

Beste plasseringer:
Ikke noe å skrive om;-)
Det viktigste er at jeg har kjørt aktivt i alpint frem til 15 års alder, har sykla cyckel vasan 45 og 95 km, fredagsbirken og vanlig birken pluss diverse småritt, samt deltatt på snowshoe race på savalen.

 

Livestock

En uhøytidelig festival med fokus på god musikk og naturopplevelser. Festivalens visjon er å gi unge, lokale musikere en scene å spille på og å promotere de flotte mulighetene vi har i Fjellregionens fantastiske natur.
I år med artister som Oslo Ess, Bjørn Eidsvåg, OnklP & De fjerne slektningwene, Johndoe, Harvest, Krast m.fl.
Les mer på www.livestockfestivalen.no

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

13°