Temauker

Tema-uker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

Klikk på ønsket Tema nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.

Parkinson-uka 2020 | 9. – 13. mars
Hedmark Parkinsonforening og Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til den 7. Parkinson-uka på Savalen. En uke med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt faglig innhold legger rammene for en flott. Parkinson-uke på Savalen.
Les mer her …

Seniorenes Vintertur | 9. – 13. mars
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til ny koselig vintertur, Seniorenes Vinteruke. Nydelig vinterføre og et program med vekt på trivsel og mye god mat legger rammene for Seniorenes Vinteruke på Savalen. Turen innholder et variert og spennende Savalen program.
Les mer her …

Kom med Julemanden Santa Julle til «Eventyrlandet Savalen» | 8. – 13. mars
Hvad laver Julemanden Santa Julle efter jul?
Ta’ med ham og julemor til ”Eventyrlandet Savalen”lige ved siden af ”Nordpolen” og se hvor de nyder deres ”Vinterferie”
Og vær’ med når han møder den norske julenisse, og de sammen boltre sig i et eventyrland med masser af
• Sne-eventyr-legetøjsmaskine
• Nisseværksted-kanefart-hundeslæde
• Fakkeltog-kælkebakker-skibakker-lifte
• Skøjterbaner-varme bade og meget mere …
Les mer her …

Sanitets-treffet feirer 10-års jubileum | 16. – 20. mars
I samarbeid med N.K.S. Hedmark inviterer vi til det 10. Sanitetstreffet på Savalen. Det blir koselige dager med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær samt faglig innhold.
Les mer her …

“Seniordans-festival Savalen” 2020 | 23. – 27. mars og 26. – 30. oktober
Vi inviterer til nye ”Seniordans-dager” i 2020. ”Vinterdans” 23. – 27. mars og ”Førjulsdans” 26. – 30. oktober. Koselige dager med Seniordans, inne og utendørs velvære, god dansemusikk, mye god mat og mye mer …
Les mer her …

Revma-uka 2020 | 8. – 12. juni og 12. – 16. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med NRF Hedmark inviterer til ny uke for revmatikere. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

Fibromyalgi-uka 2020 | 21. – 25. september
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med Innlandet Fylkeslag av Norges Fibromyalgiforbund inviterer til den 3. uka for fibromyalgi. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

LHL-uka 2020 | 28. september – 2. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med LHL Hedmark inviterer til den 11. LHL-uka. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag legger rammene for en ny fin LHL-uke på Savalen.
Les mer her …

Diabetes-uka 2020 | 19. – 23. oktober
I samarbeid med Diabetesforbundet Innlandet inviterer vi til den 11. Diabetesuka på Savalen Fjellhotell & Spa. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt faglig innhold.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

TripAdvisor

Været på Savalen

-3°