Temauker

Tema-uker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

Klikk på ønsket Tema nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.

“Seniordans-festival Savalen” 2020 | 26. – 30. oktober
Vi inviterer til nye ”Seniordans-dager” i 2020. ”Vinterdans” 23. – 27. mars og ”Førjulsdans” 26. – 30. oktober. Koselige dager med Seniordans, inne og utendørs velvære, god dansemusikk, mye god mat og mye mer …
Les mer her …

Revma-uka 2020 | 12. – 16. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med NRF Hedmark inviterer til ny uke for revmatikere. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

Aktivitetsuka 2020 |  3. – 7. august
I samarbeid med Tone og Arne Krogstad, som til daglig er instruktører i treningskjeden SATS, legger vi opp til en uke med allsidige aktiviteter. Dager med aktiviteter, hygge og sosialt samvær gjør dette til en fin uke på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

Fibromyalgi-uka 2020 | 21. – 25. september
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med Innlandet Fylkeslag av Norges Fibromyalgiforbund inviterer til den 3. uka for fibromyalgi. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

LHL-uka 2020 | 28. september – 2. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med LHL Hedmark inviterer til den 11. LHL-uka. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag legger rammene for en ny fin LHL-uke på Savalen.
Les mer her …

Diabetes-uka 2020 | 19. – 23. oktober
I samarbeid med Diabetesforbundet Innlandet inviterer vi til den 11. Diabetesuka på Savalen Fjellhotell & Spa. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt faglig innhold.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

TripAdvisor

Været på Savalen

10°