NB! Stengt fram til 4. juni – les mer her …

+47 62 47 17 17

Temauker

I løpet av året har vi faste uker, hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til temauker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

På tema-ukene setter vi opp busser fra Steinkjer via Trondheim og Larvik via Oslo med påstigning underveis. Se nedenfor om detaljer for hver tur. Påmelding hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

Velkommen til en opplevelsesrikt Savalen-opphold.

Klikk på ønsket weekend nedenfor for mer info og nedlasting av pdf.

Fibromyalgi-uka 2021

20. – 24. september 2021

Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med Innlandet Fylkeslag av Norges Fibromyalgiforbund inviterer til den 4. uka for fibromyalgi på Savalen.
Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her …

LHL-uka 2021

27. september – 1. oktober 2021

Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med LHL Hedmark inviterer til den 11. LHL-uka på Savalen. 
Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag legger rammene for en ny fin LHL-uke på Savalen.
Les mer her …

Ved booking av familier på Fjellhotell & Spa vennligst henvende dere til Savalen Booking | 62 47 17 17 | post@savalen.no
Sommerpriser rom/frokost for familier gjelder 2 voksne og inntil 1-4 barn avhengig av boalternativ