+47 62 47 17 17

+47 62 47 17 17  •  post@savalen.no

Savalen

– en kompakt destinasjon med særpreg

Beliggenhet

Sjøen Savalen ligger i naturskjønne og idylliske omgivelser 707 meter over havet i den nord-østerdalske fjellheimen. Beliggende 190 km fra Trondheim, 218 km fra Hamar, 330 km fra Oslo og 281 km fra Molde er Savalen sentralt plassert og godt tilgjengelig fra både nord, sør, vest og øst.

Historie

Siden 1963 da Sindre og Grete Hektoen overtok Savalen Turisthytte har det vært fokus på utvikling av destinasjonen. Gjennom å skape allsidige aktiviteter og muligheter for gode opplevelser for gjestene har det gradvis blitt utbygd flere og flere boalternativer.

Mange bo-muligheter

I dag tilbyr Savalen ca 700 senger fordelt på hotellrom, suiter, ulike typer leiligheter, samt hytter til utleie.

Felles for alle bostedene er at man finner et allsidig aktivitetsområde rett utenfor stuevinduet hele året. Det gir ulike muligheter for rekreasjon og trening utendørs. Innendørs venter Spa og velvære.

Fokuset har i alle år vært å skape trivsel og velvære for våre gjester. Målet har vært å leve opp til og overgå våre gjesters forventninger.
Gode referanser siden 1963 gjør at gjestene kommer tilbake år etter år.

Frihet til å velge – vi tilbyr ulike boalternativer

Savalen Fjellhotell & Spa

55 år med tradisjon, trivsel og særpreg

Hotellanlegget har de siste åra gjennomgått en omfattende utbygging og renovering og er i dag på mer enn 7000 m2.
Her tilbyr vi alt du forventer av et moderne fjellhotell, og litt til. Blant annet et spektakulært velværebasseng og spa, moderne gjesteværelser i ulike størrelser, leiligheter, kurs- og konferansefasiliteter, selskapslokaler, bar, dansesal og mye mer.
Hotellet har store og flotte oppholdsrom og det er god plass i forhold til antall gjesteværelser.

Leiligheter 

Nissegata & Nissetorget • Spasuiter

Nissegata og Nissetorget ligger midt i sentrum på Savalen med alle aktivitetene i gåavstand. Ei innbydende gate med trivelig atmosfære og koselig miljø.
Leilighetene har høy standard med 2 til 3 soverom, stue og kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, micro, kjøleskap med frysedel, kaffetrakter. Bad med dusj og toalett. Tv med 10 kanaler, vannbåren gulvvarme.

Hytteutleie

Bo i Verdens største Pepperkakehus? Les mer her …

Savalen Booking ønsker å tilby ulike typer overnatting i hytter og leiligheter. Under hytteutleie skal du finne hytter av ulik størrelse og standard avhengig av deres behov.

Det er mulighet å leie kun hytta til selvhusholdning, eller med helpensjon på hotellet.

Er du eier av hytte på Savalen og ønsker denne satt i utleie så ta kontakt med Savalen Booking.

Pin It on Pinterest