+47 62 47 17 17

Leiligheter i Nissegata

Nissegata ligger midt i sentrum på Savalen med alle aktivitetene i gåavstand. Ei innbydende gate med trivelig atmosfære og koselig miljø. Leilighetene har høy standard med 2 til 3 soverom, stue og kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, micro, kjøleskap med frysedel, kaffetrakter. Bad med dusj og toalett. Tv med 10 kanaler, vannbåren gulvvarme.

Leilighet 45 m2

Leilighetene har 2 soverom, et med familiekøye og ett med dobbeltseng. Totalt 4-5 sengeplasser. Godt med garderobeskap i hvert soverom. På badet er det servant med underskap, dusjhjørne samt mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Stue med sofa, 2 stoler og bord, spisebord, flatskjerm tv. Fullt ustyrt kjøkken med kjøle og frys, komfyr og oppvaskmaskin. Det er også peisovn på stua.

[widgetkit id=875]

 

Leilighet 68 m2

Leiligehetene er over 2 plan og har 3 soverom og totalt 8 sengeplasser. 2 bad med dusjhjørne. Det ene badet med mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Stue med gasspeis. Det er spisebord og fullt ustyrt kjøkken med kjøle og frys, komfyr og oppvaskmaskin.  1. etg er det terrasse og i 2. etg er det balkong. Begge mot syd og Nissegata.

[widgetkit id=877]

 

Tømmerleilighet 60 m2

Sentralt beliggende. 2 soverom, 6 sengeplasser, bad, bod, stue m/peis, kjøkken, spiseplass. Vannbåren varme, flislagte gulv, kvalitetsmøbler.

[widgetkit id=879]