Nissegata

Leiligheter i Nissegata

Nissegata ligger midt i sentrum på Savalen med alle aktivitetene i gåavstand. Ei innbydende gate med trivelig atmosfære og koselig miljø. Leilighetene har høy standard med 2 til 3 soverom, stue og kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, micro, kjøleskap med frysedel, kaffetrakter. Bad med dusj og toalett. Tv med 10 kanaler, vannbåren gulvvarme.

Leilighet 45 m2
Leilighetene har 2 soverom, et med familiekøye og ett med dobbeltseng. Totalt 4-5 sengeplasser. Godt med garderobeskap i hvert soverom. På badet er det servant med underskap, dusjhjørne samt mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Stue med sofa, 2 stoler og bord, spisebord, flatskjerm tv. Fullt ustyrt kjøkken med kjøle og frys, komfyr og oppvaskmaskin. Det er også peisovn på stua.

Leilighet 68 m2
Leiligehetene er over 2 plan og har 3 soverom og totalt 8 sengeplasser. 2 bad med dusjhjørne. Det ene badet med mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Stue med gasspeis. Det er spisebord og fullt ustyrt kjøkken med kjøle og frys, komfyr og oppvaskmaskin.  1. etg er det terrasse og i 2. etg er det balkong. Begge mot syd og Nissegata.

Tømmerleilighet 60 m2
Sentralt beliggende. 2 soverom, 6 sengeplasser, bad, bod, stue m/peis, kjøkken, spiseplass. Vannbåren varme, flislagte gulv, kvalitetsmøbler.

Kontakt oss

Følg oss

TripAdvisor

Været på Savalen

14°