Pepperkakehuset

Bo i Verdens største Pepperkakehus

Laget etter Nissemors oppskrift og modell. ”Verdens største Pepperkakehus” og Savalens største hytte på 395 m2 med til sammen 28 sengeplasser. Beliggende midt i Nissegata.
Ta med firma, storfamilien, venner og bekjente og unn dere noen dager i Verdens Største Pepperkakehus.  Ønsker dere ikke å lage all maten selv tilbyr Savalen Fjellhotell & Spa både frokost, lunsj og middag.

395 m2
9 soverom, 4 med dobbelseng, 5 soverom med køysenger (4 sengeplasser). I 1 etg. fullt utstyr kjøkken med sitteplasser til 28 personer. Garderobe, tørkeog vaskerom, toaletter og bad, samt flere salonger i stue med peis. I 2 etg. tv-stue, flere soverom, toaletter og dusj. På toppen utsiktstårnet med koselig salong og god utsikt over hele Nissegata. Velkommen til å bo i Nissemors nye hus!

For booking/informasjon kontakt bookingen på 62 47 17 17 eller send epost: post@savalen.no

Se den flotte 3D-visningen av Pepperkakehuset her …

 

Pepperkakehuset var bare helt fantastisk 
Jeg hadde invitert med storfamilien min som ikke hadde vært på Savalen før, og som ikke hadde noen spesielle forventninger til å bo i et “Pepperkakehus”. Men det innfridde til gangs.

Det som kanskje imponerte oss mest var at det var så utsøkt innredet. Vi var ganske mange voksne damer, og det er sånt som vi legger merke til. Dobbeltrommene i andre etasje med lysekrone i taket og to stilige stoler ble spesielt kommentert. Og så var det flott med alle de små sittegruppene nede. Og også at det var plass til alle rundt spisebordet.

Oppsummert kan jeg bare si at denne helga vår i Pepperkakehuset og med Østerdalsbord på hotellet gav oss en perfekt ramme rundt min 50-årsdag, og hele storfamilien var enige om at det ble et minne for livetJJ

Takk for oss
Mvh Ingebjørg Brenne

 

 

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen

-12°