Tema Weekender

Tema-weekender

Weekend på Savalen inneholder en kombinasjon av inne- og utendørs velvære, muligheter for ulike aktiviteter, samt et godt og variert mattilbud.
I tillegg til vårt generelle weekendtilbud og de faste aktiviteter og oppleveleser, kan vi enkelte weekender tilby spesielle Tema Weekender. Her finner dere vårt weekendtilbud, samt arrangementer på Savalen og i nærområdet.
Velkommen til en opplevelsesrik Savalen-weekend.

Klikk på ønsket weekend nedenfor for mer info, samt nedlasting av pdf.

Familieselskap – Jubileumsweekend
Savalen er det ideelle sted for familier og venner til å komme sammen for å feire bursdager, bryllupsdager og andre merkedager. I weekender gjennom hele året har vi lagt til rette for å feire ulike begivenheter og jubileum på Savalen.
Les mer her …
Høstferie for familienUke 40 og 41
Opplev høsten på fjellet med et variert aktivitetstil- bud og god mat. Overnatting på hotellet eller i leiligheter m/selvhus- holdning.
Les mer her …
Høst- og Spa-weekender 13. – 15., 20. – 22., 27. – 29. september og 4. – 6. oktober
Savalen inviterer til koselige weekender på fjellet med et variert aktivitetstilbud i fine høstfarger, samt gode tilbud i velvære og spa anlegget.
Les mer her …
Høst og førjuls familieweekend |4. –6., 11.– 13., 18 – 20., 25. – 27. oktober og fra 8. – 10. november til 6. – 8. desember
Unn dere en koselig weekend på Savalen med mange ulike aktiviteter for store og små, og selvfølgelig et besøk hos julenissen.
Les mer her …
Vilt- og rakfisk-weekend11. – 13., 18. – 20. og 25. – 27. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til ”Vilt- og rakfisk-weekender” på fjellet i kombinasjon med innendørs velvære og mange utendørs aktivitetsmuligheter.
Les mer her …
Seniorenes Julebordsweekend | 1. – 3. november
Velkommen til seniorenes julebordsweekend med mye god mat, inne og utendørs velvære, non-stop dansemusikk. Som vanlig god stemning hele helga. En tradisjonsweekend i mange år.
Les mer her … 
Julebordsweekender | 8. – 10. november til 6.– 8. desember, samt 3. – 5. januar og 10. – 12. januar 2020
Velkommen til våre julebordsweekender med ekstra underholdning, mye god mat, inne og utendørs velvære samt mange ulike opplevelsesmuligheter.
Les mer her …
Barnas Julemarked | 13. – 15. og 20. – 22. desember
For 5. året på rad inviterer vi herved til barnas julemarked.
Ettersom vi de siste årene ikke har hatt plass til alle som har ønsket å være med inviterer vi derfor til to weekender med barnas julemarked i 2019.
Som alltid all fokus på barna med underholdning, musikk, mye god mat, lek og moro.
Les mer her …
Familiepriser| Jul og Nyttår
Hjertelig velkommen til familiejul på Savalen
Nydelig mat. Variert aktivitets-tilbud. Overnatting på hotellet eller i leiligheter m/selvhusholdning.
Les mer her …

Kontakt oss

Følg oss

Tripadvisor

Været på Savalen